UGA Stegeman Coliseum and Annex

UGA’s landmark Stegeman Coliseum received a $12 million update as part of the ongoing modernization of the university’s building stock. Enhanced public spaces, two large glazed entrance lobbies and a distinct graphics program help to revitalize the facility and with the addition of the annex facility completed in 2009, make it a renewed source of pride for UGA students, faculty and fans.

CD+M partnered with Atlanta-based architect Collins Cooper Carusi to develop lighting schemes that enhance colorful graphical elements without overpowering the space.  The project received the 2011 Athens-Clarke Heritage Foundation Preservation Award as well as a 2012 IESNA Award of Merit in Lighting Design.

PROJECT DETAILS
Owner: University of Georgia
Client: Collins Cooper Carusi
Category: Education
SERVICES PROVIDED
Interior Lighting Design
Exterior Lighting Design

©2017 CD+M Lighting Design